Primitiv fungerende prototype

En meget primitiv udgave af kanbanen til WP er ved at være klar i version 0.01. Måske skulle der flere nuller på.  Systemet kan håndtere flere kanban boards og dertil knyttede kolonner. Kanbanen kan bruges af alle brugere på en given WP installation. WPs menuerne definerer, hvem der har adgang. Meget praktisk.

Nu kan der arbejdes med design og forskellige views.

Primitiv kanban
Primitiv kanban

Erfaringer
At arbejde på en Mac kan være en prøvelse. Jeg foretrækker at arbejde på et virtuelt Debian system, når koden skal skrives. WP API for update virkede ikke før end alle felter i tabellen fik et input. Sært; men det virker.

Sammenligning med klassiske hypermediesystemer
Min kanban ligner på mange måder det gamle XEROC Parc “Notecards”. Man forsøgte dengang at styre projekter ved hjælp af notatkort på skærmen. Problemet ved Notecards var, at man ikke kunne samarbejde. Systemet var designet til én person. WP er født som et flerbrugersystem.

Notecards kunne vise grafik og hyperlinks. Det bør også være muligt i en webkanban.

Published
Categorised as Kanban

By Per Thykjaer Jensen

Per is the WordPress expert at Business Academy Aarhus. Senior Lecturer at the Multimedia Design Programme. His background is in the Arts: MA Literature History and BA Art History. Later he added a MA in IT, interaction and Multimedia. And he is a wicked Linux user.