Forskellen på uddannelse og industriel produktion

Breügel alkymist
Breügel “Alkymist” – selv om det vistnok ikke lykkedes alkymisterne at lave guld, så har videnskaben lært meget af deres eksperimenter (fosfor, alkohol, krudt mv.) En uddannelse liger et laboratorium, hvor man eksperimenterer og prøver at lære noget af sine erfaringer.

Uddannelse og industriel produktion ligner ikke hinanden. Industriel produktion handler om at færdiggøre produkter og at få dem ud på markedet. Uddannelse handler om at prøve sig frem. Om et projekt lykkes eller ej er ikke det vigtigste. Det vigtigste er at lære noget af erfaringen.

En kanban er beregnet til industriel produktion. Men på multimediedesigneruddannelsen har vi brug for et program, der kan bruges til planlægning og registrere hvordan en kreativ udviklingsproces forløber (og ja: programmering er en kreativ disciplin…)

Enable Notifications OK No thanks

We use cookies - more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies. Some of my pages use APIs - such as YouTube, LinkedIn, Google Fonts, Google Maps, Mapbox, Spotify, Jetpack, Twitter, Facebook &c.. Such plugins may set the odd cookie.

Close