Categories
Kanban

Forskellen på uddannelse og industriel produktion

Breügel alkymist
Breügel “Alkymist” – selv om det vistnok ikke lykkedes alkymisterne at lave guld, så har videnskaben lært meget af deres eksperimenter (fosfor, alkohol, krudt mv.) En uddannelse liger et laboratorium, hvor man eksperimenterer og prøver at lære noget af sine erfaringer.

Uddannelse og industriel produktion ligner ikke hinanden. Industriel produktion handler om at færdiggøre produkter og at få dem ud på markedet. Uddannelse handler om at prøve sig frem. Om et projekt lykkes eller ej er ikke det vigtigste. Det vigtigste er at lære noget af erfaringen.

En kanban er beregnet til industriel produktion. Men på multimediedesigneruddannelsen har vi brug for et program, der kan bruges til planlægning og registrere hvordan en kreativ udviklingsproces forløber (og ja: programmering er en kreativ disciplin…)

By Per Thykjaer Jensen

Per is the WordPress expert at Business Academy Aarhus. Senior Lecturer at the Multimedia Design Programme. His background is in the Arts: MA Literature History and BA Art History. Later he added a MA in IT, interaction and Multimedia. And he is a wicked Linux user.

We use cookies - is it ok with you+ more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies.

Close