Fra Eclipse til mobilen

To apps
To prøve-apps.

Efter en “hej-verden” sag i emulatoren, er næste logiske skridt at overføre programmet til mobilen. Eclipse kompilerer automatisk til debug mode. Teoretisk set burde man kunne overføre .apk-filen via USB.

Eclipse - her er .apkfilen
Eclipse – her er .apkfilen

.apk-filen kan overføres til skrivebordet – eller hvor man nu vil have den via drag’n-drop.

Bemærk filen til venstre
Bemærk filen til venstre

Via USB til hardware

Herefter var det kun et spørgsmål om at overføre filen til mobilen via USB. Jeg lagde den i mappen Download. Telefonen fandt .apk filen, og spurgte om programmet skulle installeres. Og det skulle det jo.

Efter nogle sekunders installation kørte programmet (der ikke kan noget endnu…) på mobilen.

Ikonen viser, at appen er klar
Ikonen viser, at appen er klar
Appen kører
Appen kører

Hej verden

Min app er kun to knapper, der ingenting kan ud over at sige “hej verden” …

Enable Notifications OK No thanks

We use cookies - more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies. Some of my pages use APIs - such as YouTube, LinkedIn, Google Fonts, Google Maps, Mapbox, Spotify, Jetpack, Twitter, Facebook &c.. Such plugins may set the odd cookie.

Close