Teknisk Review

Deltagere: J, P.
Produkt: “The Asthma Diary”
Dato: 20111014 11:05-11:30

Vi tog udgangspunkt i min dagbogsnote med en skitse, der viste, hvad astmadagbogen skulle kunne. Derefter bleev pluginen demonstreret. Til sidst så  vi på eksempler fra PHP filerne i koden.

Reviewet varede knap en halv time. Formen betyder, at præsentationen skal være kort og præcis. Den betyder også at man bliver klar over om strukturen i koden er i orden. Mit plugin består af fire filer:

  • asthmadiary.php – her er de funktioner, der placerer resultater og indtastningsformularen i kontrolpanelet og på WP sider.
  • form.inc – her ligger de HTML stumper, der skaber indtastningsformularen.
  • asthmadiary-result-presentation.php – funktioner der tegner grafer eller fortolker peakflowværdierne som enten rød, gul eller grøn.
  • charts.php – en række classes, der understøtter præsentationen. Her ligger den kode som tegner grafer og diagrammer via Google Charts API.

Vi diskuterede om læger eller behandlere skulle have mulighed for at kommentere de enkelte indlæg; men J- mente heller ikke at lægerne ville bruge tid på at blogge med patienterne. Derfor fastholder jeg beslutningen om at astmadagbogen ikke skal være en blog, hvor folk kan svare tilbage.

Der kom også ideer til om koden kunne anvendes andre platforme end WP.

I øvrigt viste Allans foredrag om AJAX at man kan gøre input persistent, selv om der måske ikke er kontakt til en server. Denne teknik kan udnyttes i forbindelse med mit WP plugin – for man kan ikke forvente, at astmapatienten har kontakt til servere altid. AJAX kan løse dette problem. Men teknologien understøttes ikke af alle browsere endnu.

Enable Notifications OK No thanks

We use cookies - more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies. Some of my pages use APIs - such as YouTube, LinkedIn, Google Fonts, Google Maps, Mapbox, Spotify, Jetpack, Twitter, Facebook &c.. Such plugins may set the odd cookie.

Close