Categories
WAU Blog

Hvori dagbogen begynder

I forbindelse med modul III på Webaplikationsudvikling blev vi bedt om at føre en dagbog, der reflekterer over udviklingen af en webløsning. I mit tilfælde er der tale om en fortsættelse af Metareflektoriet, det var en dagbog, jeg brugte i WAU Modul II. Her er den første udgave af Astmadagbogen, der blev udviklet med CakePHP.

Astmabloggen
Første udkast til Astmabloggen

Jeg var ikke helt tilfreds med CakePHP-løsningen af flere grunde:

  • CakePHP er til tider vanskelig at konfigurere
  • Brugeradministration er bøvlet i CakePHP
  • Grafiske søjler blev skabt via div-tags; men da de var tomme kunne de ikke ses i print
  • Løsning på diagrammer: lav diagrammer som grafik – enten ved at skalere en .svg eller ved at lade PHP skabe en .png fil (el. lign.)

Hvis astmadagbogen skal udbredes og være alment tilgængelig, så skal den udvikles i en ramme, som mange bruger. Derfor vil jeg overføre ideen til WordPress og udvikle passende plugins til formålet. Næste deadline er søndag d. 11.8. – hvor en problemformulering skal være klar.

By Per Thykjaer Jensen

Per is the WordPress expert at Business Academy Aarhus. Senior Lecturer at the Multimedia Design Programme. His background is in the Arts: MA Literature History and BA Art History. Later he added a MA in IT, interaction and Multimedia. And he is a wicked Linux user.

We use cookies - is it ok with you+ more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies.

Close