Hvori dagbogen begynder

I forbindelse med modul III på Webaplikationsudvikling blev vi bedt om at føre en dagbog, der reflekterer over udviklingen af en webløsning. I mit tilfælde er der tale om en fortsættelse af Metareflektoriet, det var en dagbog, jeg brugte i WAU Modul II. Her er den første udgave af Astmadagbogen, der blev udviklet med CakePHP.

Astmabloggen
Første udkast til Astmabloggen

Jeg var ikke helt tilfreds med CakePHP-løsningen af flere grunde:

  • CakePHP er til tider vanskelig at konfigurere
  • Brugeradministration er bøvlet i CakePHP
  • Grafiske søjler blev skabt via div-tags; men da de var tomme kunne de ikke ses i print
  • Løsning på diagrammer: lav diagrammer som grafik – enten ved at skalere en .svg eller ved at lade PHP skabe en .png fil (el. lign.)

Hvis astmadagbogen skal udbredes og være alment tilgængelig, så skal den udvikles i en ramme, som mange bruger. Derfor vil jeg overføre ideen til WordPress og udvikle passende plugins til formålet. Næste deadline er søndag d. 11.8. – hvor en problemformulering skal være klar.

Enable Notifications OK No thanks

We use cookies - more information

Multimusen.dk will set a few cookies from Doubleclick, Google and the Social Media plugins they ay set some cookies. Some of my pages use APIs - such as YouTube, LinkedIn, Google Fonts, Google Maps, Mapbox, Spotify, Jetpack, Twitter, Facebook &c.. Such plugins may set the odd cookie.

Close