WordPress

En måned med WordPress
Nu har jeg brugt WordPress (WP) i knap en måneds tid på Multimusen.dk. WP kræver, som alle CMS-er, en vis tilvænning. Ikke alt er lige ud ad landevejen. Den daglige bloggen eller artikelskrivning er lige ud ad landevejen, så snart sagerne er sat op, kan man producere indhold.

Det er meget behageligt at arbejde i WP – og selv opdateringer foregår ved at klikke på et link online! Det er altså fantastisk.

WP vs. Joomla!
Sammenlignet med Joomla er det lettere at finde fornuftige plugins. På Joomla var mange ting kommercielle. Spændende plugins kostede noget. WP er mere gennem som open source platform. WP er mere enkel i opbygningen end Joomla. Til gengæld kan Joomla konfigureres på mere komplekse måder end WP.

Template
Jeg har endnu ikke fået lavet en template; men principperne er til at forstå. Den nuværende template er ikke køn… men den virker da. Jeg ved at der findes en dansk oversættelse; men har endnu ikke lagt sprogfilen ind; men linket er fundet…

Pers Computer Cyprianus – linux, multimedier og gadgets,

Skriv et svar